MC-lån

Bästa MC-lånet 2024

LångivareMin. LånMax LånMin. RäntaMax RäntaÅlderAnmärkningBetygNästa steg
1
Lendo10 000 kr600 000 kr4,70%33,75%18 årOKAnsök
2
Likvidum5 000 kr600 000 kr4,95%25,95%18 årOKAnsök
3
Zmarta5 000 kr600 000 kr4,95%29,40%18 årOKAnsök
4
Enklare5 000 kr600 000 kr5,07%33,46%18 årOKAnsök

MC-lån, det vill säga ett motorcykellån, är ett vanligt sätt att finansiera ett inköp av en motorcykel. Att äga en MC är en dröm för många och oftast behövs det någon form av extern finansiering, tillsammans med en egen insats. Lyckligtvis finns det idag ett flertal långivare och banker som erbjuder förmånliga lån, med bra ränta och avgifter, avsedda specifikt för inköp av en motorcykel. Möjligheten att kunna jämföra olika avtal och villkor gör att du har goda förutsättningar att kunna genomföra ett köp med ett konkurrenskraftigt låneavtal.

Ett MC-lån brukar, utöver amorteringen av själva skulden, bestå av en rörlig eller fast ränta (beroende på långivare och avtal) samt eventuella avgifter. Kontrollera alltid villkoren som gäller för den enskilda långivaren, och jämför andra alternativ, innan du ansöker om lånet.

Låna pengar till MC

Om du vill låna pengar till att köpa en motorcykel så är det enklaste sättet att ta ett vanligt privatlån, alltså ett blancolån – ett lån utan säkerhet. Långivaren frågar då vanligtvis inte vad syftet är med lånet och du behöver då inte heller erlägga någon handpenning för att köpa din motorcykel.

Följande långivare erbjuder dessa lån. Efter att du har ansökt online så kan du vanligtvis få besked direkt eller inom ett dygn – och förhoppningsvis få pengarna utbetalda redan inom ett par dagar.

Vanliga frågor och svar

➡️ Vilket lån passar bäst för MC lån?

Ett lån utan säkerhet - ett privatlån - är lämpligast när du ska låna till motorcykel. Hos oss hittar du en rad olika långivare som kan hjälpa dig med ett rimligt låneerbjudande.

➡️ Vilket är det bästa privatlånet 2024?

Vi har jämfört och rankat de långivare och låneförmedlare vi tycker fungerar bra när du ska ta enklare privatlån, som t.ex för att låna till MC.

➡️ Vad ska jag tänka på innan jag tar MC-lån?

Bland annat har du alltid 15 dagars ångerrätt när du tecknar ett lån på nätet. Låna inte mer än du behöver, och se till att betala tillbaka i tid. Det är bra att jämföra långivare och deras villkor innan du ansöker.

Lycka till med ditt MC-lån och ha det så roligt med din motorcykel på vägarna i sommar!