Spartips När Det Gäller Linser och Glasögon

För många svenskar är det essentiellt med glasögon och/eller linser i vardagen. Enligt SCB så är det 7 av 10 personer över 16 år som använder synhjälp i Sverige. Så att kunna spara pengar på just linser och glasögon är något som väldigt många kan ha hjälp av! Här kommer vi gå över några tips!

Håll koll på erbjudanden om synundersökningar!

Ja, inte helt komplicerat men det kan vara väldigt gynnsamt att hålla utkik efter bra erbjudanden när det gäller synundersökning. Vi har sett optiker som ibland erbjudit synundersökning för endast 100kr och andra liknande kampanjer så att försöka utnyttja riktigt bra erbjudanden kan vara väldigt lönsamt!

Leta upp bra erbjudanden för glasögon

Det är inte bara synundersökningar som optiker har erbjudanden på utan glasögon är också något som ofta används i deras marknadsföring för att locka kunder. Här brukar man köra erbjudanden i stil med 2 för 1 på bågar eller att de inkluderar solglasögon etc. Så är man ute efter nya glasögon och kanske också vill ha fler än ett par så går det utmärkt att att utnyttja just dessa deals och spara en slant.

Linser – jämför, jämför, jämför!

När det kommer till linser på nätet så finns det många sätt att köpa dessa. Optiker är ofta väldigt angelägna att få en att köpa linser från dem men det blir ofta dyrare, även fast det är exakt samma linser som finns på nätet! Därför föredrar vi och rekommenderar, att handla linser på nätet. Dels för att det är billigare men också väldigt smidigt. Här gäller det dock att kunna hitta rätt linser och till bästa pris, då behöver man jämföra då det finns riktigt många lins-leverantörer på nätet. Vår favorittjänst och hemsidan som vi rekommenderar är alltomlinser.se. På den här sidan så går det lätt att jämföra och snabbt få en överblick över vart just dina linser är som billigast på nätet. Som om det inte vore nog så finns det en mängd med annan information när det gäller ögonhälsa, optiker och glasögon. Se till att inte betala för mycket när du handlar linser på nätet!