Apparna som ger dig sjuka rabatter (så du kan spara mer)

Rabble

Rabble är en App med många olika erbjudanden i form av rabattkoder. Det finns både erbjudan online men även i fysiska butiker. Rabble använder din gps funktion i mobilen, att du kan aktivera ett erbjudande om du är i närheten av. Om det är en fysisk butik måste den vara öppen för att det ska fungera. Det finns även i appen en karta så du kan se vilka erbjudanden som finns nära dig.

Deelo

Deelo är en rabatt-app (lik Rabble) som fokuserat mycket på Göteborg och Uppsala, har även börjat ge erbjudanden i  Stockholm och Malmö sedan oktober. På samma sätt som Rabble så utgår du från gps:s funktion eller webb. Glöm inte att kolla in fliken med topperbjudanden när du väl inloggad!

Webfinder

Webfinder är också en app med med kuponger och erbjudanden från företag i Sverige. Appen är fokuserad på Norrköping och Linköping, de har även erbjudanden på Göteborg och på västkustområdet. Fokuset är lågt på Stockholm. Du kan aktivera kupongerna vart som helst. Appen finns för både iPhone/iPod och Android App.

Let’s deal

Let’s deal är precis som det låter en App med olika “deals” som gör det billigare för dig som konsument att handla. På Let’s deal har de erbjudanden från hundratals restauranger, restauranger och även skönhetsbehandlingar. Dessutom rabatter på olika produkter och tjänster. De har även personliga erbjudanden som skräddarsys efter dina behov, det underlättar i din rabattjakt!

Studentkortet/Mecenat

För dig som pluggar är det kanske extra viktigt att spara in en extra slant när du handlar. Studentkortet och Mecenat är apparna för dig som är student som vill ta del av förmånliga rabatter från många av Sveriges populäraste företag.